Kontakt oss | Betaling | Salgsbetingelser
Facebook icon logo Twitter icon logo Linkedin icon logo Google+ icon logo
Hjemlevering av stein og grus
815 03 765
Hverdager 9.30 - 14.00
Leveringsadresse
› Angi postnummer ‹
Handlekurv
0,00 NOK
Til kassen
 


Levering med tippbilVed levering med tippbil vil produktet bli levert som et lass som blir plassert etter avtale eller Ved leveringsadressens oppkjørsel. Lastebilen må ha en tilkomst hvor bredden er minst 3,5 meter og det må være en fri høyde på 4.5 m
Veien må også være egnet for tunge lastebiler og ha flere meter med plass til manøvrering. Dersom du ikke er hjemme på leveringstidspunkt, godtar du varene uten tilsyn.

Se produkter som leveres som tipplasslevering
Levering med tippbil

Levering i storsekk med kran eller på pallVed levering i storsekk vil produktet bli pakket og levert i en storsekk som blir plassert etter avtale eller Ved leveringsadressens oppkjørsel. Storsekkene kan leveres med lift eller på en pall. Ved levering med bruk av lift vil det benyttes en kranbil, og Ved levering på pall vil en lastebil og en jekketralle benyttes. Vær oppmerksom på at dersom storsekkene skal levers på pall, kan de ikke leveres hvor det er underlag av gress eller grus, da jekketrallen ikke kan kjøre på dette.
Lastebilen må ha en tilkomstvei hvor bredden er minst 3,5 meter og det må være en fri høyde på 4,5 meter. Veien må også være egnet for tunge lastebiler og ha flere meter med plass til manøvrering. Dersom du ikke er hjemme på leveringstidspunkt, godtar du varene uten tilsyn..

Se produkter som leveres som Storsekk
Levering i Storsekker / bigbags

Levering i Storsekker / bigbag på pallLevereras med pallyftare. Kanikke levereras på grus eller gräs, pallyftaren kanikke köra på denna yta. Storsekker på pall skickasikke med kran. Levereras med pallyftare. Kanikke levereras på grus eller gräs, pallyftaren kanikke köra på denna yta. Storsekker på pall skickasikke med kran.

Speciella önskemål angående avlossningsplats kan tillgodoses på forespørsel. I annat fall lossas godset på oppkjørsel. Minsta bredd på infart måvære minst 3,50 meter, och en fri höjd på 4,5 meter.
Infarten till lossningsplatesen måvære lämpad för tung lastbil. Lastbilen kräver flera meter av utrymme för manövrering. Om duikkeer hjemme Produkt forespørsel accepterar ni godset obesiktigat.

Se produkter som leveres som storsekker på pall
Levering i storsekk / bigbags