God jord og mull er essensielt i hagen og blomsterpottene eller når man skal vedlikeholde gressplenen. For å få en flott og grønn gressplen eller spirende blomster i bedet er det viktig å ha riktig type jord. Både kvaliteten og egenskapene til jorden kan variere mye og være avgjørende for din hage. Først og fremst er det jordens struktur og næringsinnhold som er avgjørende. Strukturen er viktig for røttenes vekst, en god jord skal ha en god balanse mellom luft og materiale slik at røttene kan vokse og ha tilgang til næring. Jorden er også plantenes matlager og det er derfor viktig at den jevnlig tilføres nye næringsstoffer for at plantene skal være grønne og friske. Plantens behov for næring vil være avhengig av størrelse og sesong. Et frø eller en spire trenger ikke så mye næring, men ettersom den vokser vil også behovet for næring øke. Våren og sommeren er også tiden hvor plantene vokser mest, pass derfor på å tilføre tilstrekkelig med næring gjennom denne perioden. Gjennom vinteren kan du beskytte plantene dine mot frost og kulde ved å legge et lag med bark i bedet, dette ser jo også lekkert ut.

Hos grusbutikken finner du kvalitets produkter som vil bidra til at det spirer og gror i din hage. Produktene har forksjkellig struktur og næringsinnhold slik at du kan få riktig produkt til dine beplantninger. Kontakt oss gjerne, så vil vi hjelpe deg med valg av riktig produkt.

Skal du etablere en ny gressplen anbefaler vi Turfquick produktet vårt. Dette er en lett sammenrullet duk bestående av gressfrø og næringsinnhold som du ruller ut der du ønsker. Den kan enkelt klippes slik at den passer ønsket områder. Du trenger bare å vanne den, så vil gressplenen vokse frem av seg selv.
 
Tel.: 377 15 053

Angi ditt postnummer

OK

* for å se pris og utvalg