Grus
Grus er et viktig og allsidig byggemateriale som kan anvendes som gårdsgrus, underlag til veier og konstruksjoner eller som dekorasjon i hagen. Det finnes mange typer grus med forskjellige egenskaper så pass på at du for den riktige til ditt prosjekt. Grus er faktisk en blanding av både grus og sand og produseres flere steder i Norge. Du kan få grus i mange forskjellige fraksjoner og kan omfatte alt fra fin kornet grus til grov grus.

Få tips og priser på grus

Hvis du forteller oss om ditt prosjekt kan vi hjelpe deg med å velge riktig produkt og mengde. Bruk også vår mengdeberegner som du finner på vår hjemmeside. Her kan du velge produkt og oppgi ønsket areal og dybde for å beregne hvilken mengde du trenger.

Rask levering

Når du bestiller hos oss, sender vi dine varer innen få dager. Alt du trenger å gjøre er å bestille på vår nettside og oppgi ønsket leveringsadresse, men pass på å sjekke at adressen har tilstrekkelig adkomst for lastebiler. Les mer om adkomst og levering under informasjon. Husk å oppgi postnr for å finne informasjon om priser og tilgjengelige produkter.
 
Tel.: 377 15 053

Angi ditt postnummer

OK

* for å se pris og utvalg